Κασέρι Μυτιλήνης


Στο στόμα έχει υφή μαστιχωτή, ελαφρά κοκκώδη και βουτυράτη, χαρακτηριστική καλού κασεριού, πλούσια γεύση γάλακτος με νότες από φρέσκο χορτάρι και ισορροπημένη αλμύρα. Περιέχει κατά 85% πρόβειο γάλα.
Το ιδιαίτερα δημοφιλές κασέρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα (επιτρέπεται η πρόσμιξη μέχρι 20%). Το κασέρι Μυτιλήνης είναι ιδιαίτερα νόστιμο χάρη στη χλωρίδα του νησιού, τις φυλές των ζώων και την παραδοσιακή παρασκευή του, όπως και τα υπόλοιπα τυριά του νησιού.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε